MASAŽA

Masaža je najstarija fizioterapeutska tehnika koja je još u upotrebi i jedna je od najboljih načina za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam

Mnogi problemi kao što su umor, napetost, stres, glavobolje, bolovi u mišićima i zglobovima može biti lako izliječeno odgovarajućim masažama. Čak i samo jedna masaža može imati nevjerojatno pozitivan fizički i psihički učinak na tijelo čemu pridonose i odgovarajuća masažna ulja i drugi kozmetički preparati. Masažom poboljšavamo opuštanje mišića, smanjenje bolova u leđima i mišićima, cirkulaciju, oporavak nakon sportskih ozljeda. Nakon masaže osjećat ćete se odmornije, opuštenije i zdravije.

Neke od masaža koje imamo u ponudi su:

– Klasična masaža:
Lagana, opuštajuća, dugotrajna masaža. Popušta napetost i stres organizma. Nakon masaže koža je podatna, elastična, a bolovi u mišićima i zglobovima su znatno umanjeni.

– Sportska masaža:
Intenzivna, brza masaža u kojoj se pažnja posvećuje mišićnom sustavu. Preporučljiva prije ili nakon napornih treninga. Smanjuju se otekline, zglobovi postaju pokretljiviji, povisuje se prag tolerancije boli. Preporučljiva u kombinaciji sa saunom za ubrzan tjelesni oporavak i smanjenje bolova u zglobovima i mišićima

– Antistresna masaža:
Oslobađa i vraća energiju. Utječe na tijelo i duh te je preporučljiva nakon svih fizičkih i psihičkih operećenja. Antistresna masaža u kombinaciji sa slanom sobom je pun pogodak za sve kojima je potreban bijeg od svakodnevnog stresa.

– Anticelulitna masaža:
Pospješuje cirkulaciju kože, pomaže pri razgradnji masti i celulita, aktivira djelovanje limfnog sustava, te pospješuje izlučivanje zaostalih toksina iz tijela. Omekšavaju se celulitni čvorovi što pospješuje razgradnju masti. Preporučljivo u kombinaciji sa saunom za bolji i brži učinak.

– MADEROTERAPIJA – Bezbolna masaža za uklanjanje celulita:
Maderoterapijom se potiče limfa na bolji rad te se tako izbacuju toksini iz organizma i ubrzano se smanjuje celulit. Masaža se vrši specijalnim drvenim valjcima, ovim načinom masiranja znatno se smanjuju nakupine celulita, popušta napetost i stres organizma, pomaže pri problemima sa cirkulacijom, zadržavanjem vode u organizmu, tonusom mišića. Poremećaj limfe obično nastaje zbog prekomjernog stajanja, sjedenja i sličnih statičnih aktivnosti.

Cijene masaža možete vidjeti ovdje.

Comments are closed.