MASAŽA

Masaža je najstarija fizioterapeutska tehnika koja je još u upotrebi, ona je jedna od najboljih načina za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

salis_osijek_masaža

Mnogi problemi kao što su umor, napetost, stres, glavobolje, bolovi u mišićima i zglobovima može biti lako izliječeno odgovarajućim masažama.

Čak i samo jedna masaža može imati nevjerojatno pozitivan fizički i psihički učinak na tijelo čemu pridonose i odgovarajuća masažna ulja i drugi kozmetički preparati. Masažom poboljšavamo opuštanje mišića, smanjenje bolova u leđima i mišićima, cirkulaciju, oporavak nakon sportskih ozljeda… Nakon masaže osjećat ćete se odmornije, opuštenije i zdravije.

 

Neke od masaža koje imamo u ponudi su:

- Klasična masaža:
Lagana, opuštajuća, dugotrajna masaža. Popušta napetost i stres organizma. Nakon masaže koža je podatna, elastična…

 – Aromamasaža:
Pozitivno utječe na psihofizičko stanje. Lagani pokreti mame sve osjete s čarobnim mirisima eteričnih ulja. Masaža je iznimno blagotvorna te aktivira određene procese na tijelu, a uporabom najkvalitetnijih eteričnih ulja ti se učinci povećavaju. Preporučljivo u kombinaciji sa slanom sobom za potpunu relaksaciju.

 – Sportska:
Intenzivna, brza masaža u kojoj se pažnja posvećuje mišićnom sustavu. Preporučljiva prije ili nakon napornih treninga. Smanjuju se otekline, zglobovi postaju pokretljiviji, povisuje se prag tolerancije boli. Preporučljiva u kombinaciji sa saunom za ubrzan tjelesni oporavak i smanjenje bolova u zglobovima i mišićima

- Antistresna:salis_osijek_masaža_3
Oslobađa i vraća energiju. Utječe na tijelo i duh te je preporučljiva nakon svih fizičkih i psihičkih operećenja. Antistresna masaža u kombinaciji sa slanom sobom je pun pogodak za sve one kojima je potreban bijeg od svakodnevnog stresa.

- Anticelulitna:
Pospješuje cirkulaciju kože, pomaže pri razgradnji masti i celulita, aktivira djelovanje limfnog sustava, te pospješuje izlučivanje zaostalih toksina iz tijela. Omekšavaju se celulitni čvorovi što pospješuje razgradnju masti. Preporučljivo u kombinaciji sa saunom za bolji i brži učinak.

Cijene masaža možete vidjeti ovdje.

Comments are closed.